Innred hjemmet med moderne møbler

Grønt rom innredet med mørk blå veloursofa og sturebord i tre.

Om du leter etter noen nye møbler å innrede hjemmet ditt med er @HOME din møbelbutikk. Vi har moderne møbler som passer til enhver stil.

 

Se vårt utvalg

 

Hos @HOME finner du et stort utvalg av møbler og interiør. Vi leverer møbler i forskjellig design slik at du finner noe som passer stilen din. Med både moderne og mer tidløse møbler sørger vi for at alle finner noe de vil innrede med, enten det er hjemme, på kontoret eller andre steder.

Hva er egentlig moderne? 

At noe er moderne betyr at det er fra, eller inspirert av nåtiden. I forbindelse med møbler handler det derfor om de nyeste møblene. Det vil si møbler som nylig er designet, har kommet ut på markedet og er tilpasset dagens mote eller trend.

Møbler som er designet til å passe inn i dagens samfunn. Dette kan være en sofa som er designet for å se ut på en spesifikk måte, ha en spesifikk funksjon, er laget i et spesifikt materiale, eller kommer i en bestemt farge. 

Trendene kommer tilbake

Når det er sagt er det ikke slik at det som var på moten på 80-tallet aldri blir moderne igjen. Tvert imot. Vi ser stadig vekk at det som var på moten for flere år siden kommer tilbake. Det er da gjerne være tilpasset dagens samfunn, men likevel er det gammelt design som nå er moderne igjen. 

Bouclè gjør comeback

Et godt eksempel på hvordan trender på ny kan bli moderne, er for eksempel tekstilbruk i interiøret. Velour har hatt flere blomstringsperioder gjennom møbelhistorien fra barokkens tid til dags dato. De siste fem årene har velour nesten hatt herredømme på sofafronten. Nå ser vi mer tuftede tekstiler som bouclé og grovere strukturer på stoff til stoppede møbler som sofaer og stoler. Dette er også tekstiler som har hatt sin storhetstid i fra 50- og 60-tallet.

Moderne møbler som passer din stil

Når vi skal innrede boligen vår ønsker vi gjerne at møblene og interiøret skal matche stilen vår. Hvorvidt det betyr at møblementet er moderne, tidløst og klassisk eller retro, varierer ettersom hvilken stil vi har. 

Nye møbler som matcher stilen din

Likevel skal du ikke se bort ifra at du finner moderne møbler som imøtekommer dine preferanser og matcher stilen din. Hos oss får du møbler i en rekke farger og design, slik at du finner noe som passer din personlige stil.  

Blått rom innrede med en rosa sofa og fargerike pledd og puter.

Vi har noe for enhver smak

Enten du er på utkikk etter møbler fra siste mote, eller du vil ha noe mer tidløst, har @HOME akkurat det du trenger. 

Vi leverer møbler som passer til en rekke trender, slik at du finner noe som matcher din stil. For å skape et hjem du trives i, er det viktig å kunne innrede og dekorere med møbler og interiør du selv ønsker. 

Våre møbler

Vi leverer en rekke møbler i ulike varekategorier slik at du finner akkurat det du trenger, uansett hvilket rom du skal innrede. Her er våre produktkategorier:

  • Sofaer
  • Stoler
  • Bord
  • Hyller
  • Belysning
  • Dekor
Rom innredet med møbler i tre

@HOME er din møbelbutikk

Enten du skal innrede stuen, soverommet eller du bare trenger et nytt spisebord, har vi et stort utvalg av moderne møbler. Vi jobber for at du skal finne eksakt det du vil innrede boligen din med. Vi er din lokale møbelbutikk i Oslo. 

Om oss

I 2006 ble @HOME etablert på Grünerløkka i Oslo, og siden den gang har målet vært å hjelpe kundene våre slik at de kan forme sine hjem med farger, materialer, tekstiler og møbler av høy kvalitet. Målet er at de får et hjem de trives i, som er preget av deres egen stil. Høsten 2023 flyttet butikken til Møllergata 32 i Oslo sentrum.  Hvis du ønsker å følge med på nyheter som dukker opp i butikken, kampanjer og andre tilbud, bør du melde deg på vårt nyhetsbrev!

Lurer du på noe? 

Hvis du lurer på noe angående våre produkter, priser eller lignende, er det bare å kontakte oss. Du kan også besøke vår side for kundeservice for å få svar på generelle ting om frakt, levering, betaling og reklamasjon. Vi sørger uansett for tett kundeoppfølging, og hjelper deg om du har spørsmål. Det er bare å kontakte vår kundeservice. 

Ta turen innom oss

Du er også hjertelig velkommen til å ta turen innom vår fysiske butikk i Oslo Sentrum, Møllergata 32. Åpningstider: mandag til fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 11-16.

 

Besøk vår butikk og se vårt utvalg! @HOME er din møbel- og interiørbutikk. 

 

Se vårt utvalg

 

Se våre hjørnesofaer her