Møbelbutikk i Oslo

Lyst rom innredet med brun sofa og bord i tre 

Bor du i Oslo og ønsker en oppgradering hjemme? @HOME er en møbelbutikk i Oslo og ligger sentralt til i Møllergata 32. Vi tilbyr et bredt utvalg av interiør og møbler. 

 

Se vårt utvalg

 

Enten du skal innrede din første bolig, eller du allerede har et velmøblert hjem, er anskaffelse av møbler noe vi gjør i ny og ne. Vi er din lokale møbelbutikk, slik at du ikke trenger å reise langt for å finne et nytt tilskudd til møblementet.

@HOME ble startet i 2006. Vi har siden den gang jobbet for å hjelpe kundene våre med å finne møbler og interiør som passer inn hos dem, og forme deres hjem.  

Våre møbler

Vi tilbyr et bredt spekter av møblement og interiør slik at du får tak i akkurat det du trenger til hjemmet ditt. Nedenfor kan du lese mer om noen av våre møbler.

Sofa

Vi har et stort utvalg av sofaer i ulike størrelser og tekstiler. Sofaene vi leverer er håndlaget og skreddersys etter dine ønsker – slik at du får din drømmesofa. Vi tilbyr sofaer fra en rekke kjente produsenter som Hovden, Sits og Calligaris. Det som kjennetegner sofaene du får hos oss er at de er av skandinavisk design fra flere anerkjente produsenter.

Vi tilbyr en rekke forskjellige sofaer, blant annet: 

 • 2-seter sofa
 • 3-seter sofa
 • 4-seter sofa
 • Modulsofaer
 • Hjørnesofaer

Stoler

I vår butikk finner du selvsagt også stoler. På lik linje med sofaene er stolene våre også skandinavisk design. Med ulike varianter, størrelser og farger, kan du finne akkurat den stolen du vil ha. 

Vi tilbyr stoler i flere varianter: 

 • Lenestoler
 • Spisestuestoler
 • Barkrakker
 • Benker

Bord

Om du har behov for bord, leverer vi også dette. Hos oss finner du et stort utvalg av bord i høy kvalitet. Med bord tilpasset ulike bruksområder og forskjellig design, har vi garantert bordet du er ute etter. Vi har flere varianter av spisebord i ulike materialer. På lik linje med våre andre møbler blir disse produsert spesielt til deg, slik at du får akkurat det bordet du vil ha. 

Vi leverer bord med lang brukstid, som passer enhver anledning. Solide materialer og høy kvalitet sikrer deg et lekkert bord som vil bestå i mange år.

Blant våre bord kan du for eksempel velge mellom: 

 • Runde spisebord
 • Faste spisebord
 • Utvidbare spisebord
 • Sidebord

Hyller

Om du har behov for litt ekstra oppbevaringsplass har vi møbler for dette også – nemlig hyller. I vårt sortiment har vi både vegghengte hyller og frittstående hyller som kan plasseres på gulvet. Blant våre hyller får du alt fra mindre hyller som passer perfekt til små pyntegjenstander, til store hyller for oppbevaring av bøker eller andre større ting du måtte ha behov for å stue bort.

Stue innredet med gul stoffsofa og trebord

Hvorfor er valg av møbler så viktig?

Du husker sikkert første gangen du flyttet for deg selv? Eller kanskje du er midt i denne prosessen nå? Uansett om du er i den situasjonen nå, eller om du har opplevd den for lenge siden, er valg av møbler essensielt. Uavhengig av om du skaffer brukte møbler, tar med hjemmefra eller kjøper nye, har det en betydning hvilke møbler du ender opp med.

Oppbevaring

Mange som flytter hjemmefra, flytter til et sted med liten plass. Dette gjør at hver eneste mulighet for oppbevaring får ekstra stor betydning. Skap og hyller som gir god utnyttelse av plassen er essensielt.

Det å velge en sovesofa fremfor seng, eller en seng med skuffer, er gode eksempler på hvordan du velger møbler for steder med liten plass. I tillegg er et lite spisebord med mulighet for utvidelse, eller et skrivebord som også kan brukes som spisebord også gode eksempler på plassutnyttelse. 

Hvilke muligheter disse møblene har påvirker hverdagen i stor grad, og det er derfor viktig å være bevisst på hvilke møbler du velger å ha i boligen din. Om du går for en fancy hylle med liten oppbevaringsplass, må du oppbevare flere ting andre steder enn i hyllen, noe som ofte fører til et overfylt gulv og rot generelt. Rot er nok noe de færreste trives godt i. Poenget er altså at valg av møbler påvirker hverdagen vår, siden de plasseres der vi bor, så velg møblement med omhu. 

Likevel – det er ingenting i veien for å velge den fancy sofaen du vil ha, eller den fine hyllen du har ønsket deg lenge. Det som er viktig er at det ikke blir til et møbel du irriterer deg over fordi det ikke er praktisk nok eller har alle funksjoner du ønsker. 

Utseende og design

Det er heller ingen tvil om at møblene du velger å innrede hjemmet ditt med påvirker rommets utseende. Det skaper et uttrykk for din personlige stil, og for de som har mange ulike farger, materialer, og merker av møbler vil dette alltid skape en unik sammensetning. Et eklektisk preg vil ofte få hjemmet til å føles særegent og gi gjestene et inntrykk av hvem du er. 

Andre velger derimot å ha alle møbler i en og samme stil – og trives best med et rent og moderne uttrykk. På den måten får du et samtidspreget hjem med det nyeste av det nye.

Poenget er at møblene du velger, påvirker opplevelsen av rommet, og forteller til dels noe om hvem du er. Noen velger å gå for en praktisk løsning, og setter sammen hjemmet med møbler man har hatt over lang tid, kjøpt på salg, har arvet eller tilegnet seg på andre måter. Hjemmet og møblene skal være ditt eget. Derfor har vi et godt utvalg for enhver smak og alle behov.   

Design dine egne møbler! 

Fordi valg av møbler har stor betydning for hjemmene våre, mener vi det er helt essensielt at du skal kunne få eksakt de møblene du vil ha. Derfor tilbyr vi våre kunder muligheten til å designe møblene i den størrelsen og fargen de ønsker. Vi er alle forskjellige, og har ulike behov – derfor har vi også behov for ulike møbler og innredningsløsninger der vi bor. 

Restaurant, resepsjon og hotell.

Velkommen til vår møbelbutikk, hvor vi ikke bare tilbyr moderne møbler, men også skreddersydde løsninger som perfekt passer til dine bedriftsbehov.

Vi er dedikerte til å levere enestående innredning til en rekke bedriftsmiljøer, inkludert kafeer, restauranter, resepsjoner og loungeområder. Vårt brede utvalg av moderne møbler er nøye kuratert for å reflektere den profesjonelle og stilfulle atmosfæren bedriften din ønsker å formidle.

Enten du søker etter det perfekte møblementet for å skape en inviterende cafe, en elegant restaurant, en imponerende resepsjon eller et avslappende loungeområde, er vi her for å hjelpe. Vårt fokus ligger på å tilby ikke bare møbler av høy kvalitet, men også å skape miljøer som skiller seg ut og gjenspeiler bedriftens karakter og visjon.

Ta kontakt med oss i dag, og la oss hjelpe deg med å transformere dine bedriftslokaler med våre moderne og stilige møbler som vil sette et sterkt og varig inntrykk på dine kunder og gjester.

 

Om oss

@HOME består av et lite team med engasjerte mennesker. Med nærmere 20 års erfaring sørger vi for at du tar med deg eksakt det møblementet som passer i ditt hjem. Vi bidrar med levering og montering av våre møbler, og kan også stille med en egen interiørkonsulent om du har behov for det. 

Har du spørsmål?

Dersom du lurer på noe angående våre produkter, frakt og levering eller andre ting er det bare å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelige på e-post: info@ahome.no og telefon: +47 90 80 80 12. 

Hold deg oppdatert: Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg med på nyheter, kampanjer og andre tilbud i vår butikk. 

Bestill dine nye møbler i dag fra din lokale møbelbutikk

Om du ønsker å handle i en lokal møbelbutikk i Oslo, er @HOME et perfekt sted å starte. Du kan enten handle i vår nettbutikk døgnet rundt – eller besøke vår fysiske butikk i Oslo innenfor våre åpningstider. Vi holder til på Møllergata 32, 0179 Oslo. 

 

Vi er din lokale leverandør av møbler og interiør. Besøk vår møbelbutikk i Oslo i dag!

 

Se vårt utvalg

Se våre hjørnesofaer her