Personvernerklæring

PERSONVERN
 
1. Vi samler inn personopplysninger fra deg som vil bli brukt av oss med det formål: å tilby online shoppingtjenester; produkt markedsføring og markedsføring; oppfylle dine bestillinger for produkter; ordrehåndtering og betalingsklarering; medlemsregistrering, fremtidig kommunikasjon og kontakt med deg.
 
2. Vi bruker Google Analytics for å få innsikt i våre kunders opplevelse på nettstedet vårt og gjøre kontinuerlige oppdateringer og forbedringer av nettstedet. Google Analytics registrerer ikke sensitive data som kan kompromittere kundenes sikkerhet eller informasjon som kan brukes til å identifisere brukere på noen måte. Hvis du har spørsmål om personvernreglene eller bruken av Google Analytics, kan du kontakte oss.
 
3. Personopplysningene dine holdes konfidensielle, men vi har visse tredjeparts tjenesteleverandører som utfører viktige forretningsfunksjoner på våre vegne, for eksempel: behandling av kredittkorttransaksjoner, oppfyllelse av ordrer og levering av pakker. De har tilgang til personlige data som trengs for å utføre sine funksjoner, men de kan ikke bruke dem til andre formål.

Se våre hjørnesofaer her