Vi er din interiørbutikk på nett

Møbler og interiør i lyse farger

Gjør det enkelt! Sjekk ut vårt store utvalg og kjøp dekor til hjemmet i vår nettbutikk. @HOME er en norsk møbel- og interiørbutikk på nett. 

 

Se vårt utvalg

 

Butikk i Oslo sentrum

@HOME ble etablert som en fysisk møbel- og interiørbutikk på Grünerløkka i 2006. Høsten 2023 flyttet butikken til nye flotte lokaler i Møllergata 32. Med fokus på skreddersydde og unike sofaer, har vi utviklet oss til å bli en komplett butikk, både fysisk og på nett, som tilbyr eksklusivt, stilfullt og delikat møblement og interiør. 

 

Person som ligger i en gul sofa og leser et blad

Din stil i ditt hjem

Vi jobber for at du som kunde skal finne noe du virkelig elsker og vil ha i hjemmet. Derfor er vi nøye med hva vi velger ut av møbler og interiør – kun det beste er godt nok. Og du – vi har møbler og interiør i en rekke ulike stiler, slik at du alltid finner noe som står til din stil.   

Enten du er på utkikk etter møbler fra siste mote, eller du vil ha noe mer tidløst, har vi akkurat det du trenger i vårt brede utvalg.

 

Hvite stoler og sofaer

Delikat interiør og merker av beste kvalitet

Det finnes utrolig mye flott interiør å velge mellom. Derfor har vi samlet et utvalg av unikt interiør til deg. Hos oss finner du alt fra rustikke lysestaker til freshe putetrekk og kreative figurer. Finn dine neste interiørfavoritter hos oss. 

Tar du deg turen innom oss vil du bade i inspirasjon og tips til dekor, og du vil finne mange nye favoritter. Om det så skulle være ditt neste favorittpledd eller din neste sofa!

 

Grønn lenestol

@HOME holder deg oppdatert

Ønsker du inspirasjon eller informasjon av hva som er “in” i interiør kan du ta en titt på siste nytt i nettbutikken vår. Her finner du alle nyheter innen alle kategorier vi leverer av interiør. 

Våre kategorier innen interiør 

Du skal ikke måtte klikke deg rundt i utallige interiørbutikker for å finne interiøret du skal ha. Hos oss har vi flere kategorier innen detaljer, slik at det blir enklere å finne akkurat det du leter etter. 

Her er noen av våre produktkategorier

Gjennomsiktige vaser i glass

Det du trenger til planter

For deg som bringer naturen inn i hjemmet, er det som regel nødvendig med blomsterpotter eller vaser. I vår interiørbutikk finner du unike vaser og potter fra merker som Rice og Bloomingville. 

 

Bord med levende lys, blomster og makroner

Pynt med levende lys

Hvis du liker å skape stemning med levende lys, kan vi by på flere telysholdere og lysestaker. Hos oss kan du handle alt fra stilrene lysestaker i delikate farger til unike telysholdere formet som dyr. Hvis du vil fylle hjemmet med deilige dufter, har vi flere duftlys fra Voluspa. Du finner også kronelys til lysestaker. 

 

kopp med te

Gjør klart til selskap og servering

Skal du arrangere et familieselskap eller ha venner på middag, finner du egentlig alt du trenger i vår nettbutikk, utenom selve maten. Dekk bordet med boller, kopper og fat, og fyll på med dekorativt bestikk – det slår aldri feil.

Servise i rustikt design

Vårt servise kommer hovedsakelig i rustikt design med deilige blå, grå, grønne og brune farger. Vi har også serveringsfat, mugger og tekanner i samme stil. 

 

Pynteputer i forskjellige farger og mønster

Dekorer med tekstiler

Ingenting er bedre enn å kunne fullføre interiøret med deilige tekstiler. Ikke bare har de en praktisk funksjon, de er også en helt essensiell del av det å skape et lunt og hyggelig hjem. 

Varier med tekstur og farge

I vår butikk finner du puter med flott tekstur og farge, perfekt til sofaen. Du finner håndklær, kluter og baderomsmatter av ypperste kvalitet. Vi har også deilige ullpledd, sitteunderlag og sengetøy i egyptisk bomull.

 

Flettekurver til oppbevaring

Hold det ryddig med småoppbevaring

Hvis du er opptatt av å holde orden i sakene, er det ingenting som slår muligheten for litt oppbevaring. Om du ikke vil stue vekk alt i skuffer og skap har vi akkurat det du trenger for å kunne holde det ryddig og dekorativt på en og samme tid. 

Dekorativ oppbevaring

Vi har flotte flettekurver, tidløse magasinholdere og dekorative oppbevaringsbokser, skrin og fat, perfekt til småtteri som ellers får det til å se rotete ut. 

 

Figurer som danser og holder hender

Gjør det lille ekstra med figurer

Lysestaker, vaser og dekorative oppbevaringsbokser er fint og flott, men det er ekstra gøy å sette ditt preg på interiøret med figurer. Vi har unike og morsomme figurer i diskré design, samt noen fargerike figurer som virkelig setter prikken over i-en. 

 

Diverse interiør på en skjenk

Kjøp møbler og interiør med rask levering

Er du usikker på hva du skal dekorere stuen, soverommet eller kjøkkenet med? Ta en titt i vår kjære nettbutikk og gi deg frihet til finne interiør som passer inn hos deg. Om du er på utkikk etter nye møbler har vi det også. 

Om oss

@HOME ble etablert i 2006 på Grünerløkka i Oslo. Siden den gang har målet vært å hjelpe kundene våre slik at de kan forme sine hjem med gode farger, materialer, tekstiler og møbler av høy kvalitet. Vår visjon er at du som kunde skal kunne forme hjemmet i din stil, slik at du trives.

August 2023 flytter vi butikken vår til Møllergata 32

Kontakt oss – vi hjelper deg

Har du spørsmål angående våre produkter, frakt, eller andre praktiske løsninger, hjelper vi deg mer enn gjerne! Vi er tilgjengelige på vår chat i nettbutikken, e-post: info@ahome.no og telefon: + 47 90 80 80 12.

Du er også hjertelig velkommen inn i vår fysiske butikk i Møllergata 32 i Oslo.  

 

Åpningstider

Man-Fre: 11-17

Lør: 11-16 

Vi er åpen etter avtale utover åpningstiden for de som ønsker privat konsultasjon.

 

@HOME er din møbel- og interiørbutikk på nett! 

 

Se vårt utvalg