Om oss

@HOME Interiør

På jakt etter din #drømmesofa? Våre unike sofaer blir håndlagde og skreddersydde etter dine ønsker og behov. De produseres av bærekraftige materialer av høy kvalitet. Sofaene våre er av skandinavisk design fra en rekke anerkjente designere, fra merker som svenske Sits, norske Hovden og italienske Calligaris. Alle sofaene kommer dessuten i et hav av tekstiler og størrelser, slik at du får satt ditt personlige preg på din sofa.

Vi har mye mer enn bare sofaer. Alt fra spisestuebord til salongbord, unike kommoder, kule lamper og småinteriør – alt håndplukket av oss, fra små og store leverandører.

Vi har, siden vi etablerte oss på Grünerløkka i 2006, hjulpet våre kunder med å forme sine hjem, med god kundeservice og tett oppfølging. Våre konsulenter har gode kunnskaper om materialer, farger og tekstiler, og bistår deg gjerne med å finne det perfekte møbel til ditt hjem. Vi står klare for å hjelpe deg og ønsker deg hjertelig velkommen.

 

HVEM ER VI?

Cecilie

Innehaver Cecilie har drevet butikken siden den åpnet i 2006, og er en person som virkelig brenner for grunderlivet. Hun er en positiv person som elsker å drive butikk, og er kjent for å huske sofaene til alle kundene sine.
I tillegg til @HOME har hun drevet med boligstyling under firmaet @HOME Styling siden 2018, og i desember 2020, midt under pandemien, åpnet hun barnemøbel- og lekebutikken Lekestue like borti gata for @HOME. 

 

Vigdis

Vigdis er en av våre blide interiørkonsulenter som trives godt i å yte god service. Hun har vært med oss i over fire år og hennes lange erfaring med butikkdrift gjør henne en trygg kollega å ha. Vigdis kombinerer også butikkjobben med å være billedkunstner, og vi stiller stadig ut flere av hennes trykk og illustrasjoner hos oss.

 

Agnetha er både interiørkonsulent og vår in-house grafisk designer. Hun drifter nettsiden vår, designer plakater og markedsføringsmateriell, samt produserer videoer til sosiale medier. Men først og fremst så elsker hun å yte god service til våre kunder. Agnetha frilanser også som grafisk designer og illustratør med hennes eget firma Aggie Ampersand.

 

Edgars

Ed har lang erfaring fra retail bransjen og bidrar på alle kanter i bedriften. Han har et godt øye til detaljer og er kontinuerlig på leting etter nye spennende produkter til butikken. Du kan være heldig å hilse på han i butikken, og han er også med på levereing og montering av dine nye møbler hjemme. Edgars er også medeier i vår nyetablerte butikk Lekestue som har spesialutvalget til barnerommet.

Velkommen til en hyggelig og inspirerende handel hos oss!