Om oss

@HOME Interiør

På jakt etter din #drømmesofa? Våre unike sofaer blir håndlagde og skreddersydde etter dine ønsker og behov. De produseres av bærekraftige materialer av høy kvalitet. Sofaene våre er av skandinavisk design fra en rekke anerkjente designere, fra merker som svenske Sits, norske Hovden og italienske Calligaris. Alle sofaene kommer dessuten i et hav av tekstiler og størrelser, slik at du får satt ditt personlige preg på din sofa.

Vi har mye mer enn bare sofaer. Alt fra spisestuebord til salongbord, unike barskap, kule lamper og småinteriør – alt håndplukket av oss, fra små og store leverandører.

Vi har, siden vi etablerte oss på Grünerløkka i 2006, hjulpet våre kunder med å forme sine hjem, med god kundeservice og tett oppfølging. Våre konsulenter har gode kunnskaper om materialer, farger og tekstiler, og bistår deg gjerne med å finne det perfekte møbel til ditt hjem. Vi står klare for å hjelpe deg og ønsker deg hjertelig velkommen. 

Trenger du litt ekstra hjelp til planlegging av innredningen hjemme. Send oss en epost, så setter vi opp en konsultasjon hos oss, eller hjemme hos deg. 

Velkommen til en hyggelig og inspirerende handel hos oss!

 

 

 

Se våre hjørnesofaer her