Interiør- og møbelbutikk – Møllergata 32

Bor du i Oslo og skal innrede boligen? Ta en titt i vår nettbutikk, eller besøk vår fysiske butikk i Oslo. @HOME er din lokale interiør- og møbelbutikk i Oslo sentrum, Møllergata 32.

 

Se vårt utvalg

 

Bor du i Oslo og skal freshe opp hjemmet med nye møbler og interiør? Da har du kommet til rett sted! @HOME er en interiør- og møbelbutikk etablert på Grünerløkka i Oslo. Hos oss finner du en rekke produkter du kan dekorere og innrede boligen med. 

 

Møbler til hjemmet

Skal du bytte ut noen av møblene dine, eller er du på flyttefot og trenger absolutt alt? I vår nettbutikk og fysiske butikk finner du delikate og unike møbler som passer til enhver stil.  

Skreddersydd sofa til deg

Hvis du vil ha en sofa ingen andre har, så er du på rett sted. I motsetning til store møbelkjeder som leverer spesifikke modeller i spesifikke farger, tilbyr vi en rekke ulike sofaer i det stoffet og fargen du vil ha. Det er vi som har de fine sofaene! 

Vi skreddersyr sofaen til deg, slik at du får akkurat den sofaen du vil ha, som matcher din personlige stil. Vi har alt fra faste 3-setere til fleksible modulsofaer. Alle disse kan tilpasses din smak. 

Mer enn bare sofaer

Vi har mer enn bare skreddersydde sofaer. Blant våre andre produkter finner du spisebord i forskjellig design, spisestuestoler, lenestoler, salongbord, hyller, og flere andre møbler. Slik kan du komplettere hjemmet ditt med møbler du vil ha. Hvis du skal dekorere hjemmet, har vi også det du trenger.

 

Den rette belysningen

Riktig belysning i hjemmet er veldig viktig, men også ganske vanskelig. Som regel må man finne en riktig kombinasjon av taklamper, vegg og bordlamper for å få den rette belysningen hjemme. Du finner et godt utvalg lamper hos oss innen for mange sjangere, la oss gjerne hjelpe deg med planleggeingen.  Du finner hos oss belysning i disse kategoriene: 

  • Bordlamper
  • Taklamper
  • Vegglamper
  • Gulvlamper
  • Moderne lysekroner
  • Hadeland Glassverk
  • Seletti
  • Marset
  • Umage

 

Din lokale møbel- og interiørbutikk i Oslo

Mange reiser til store varehus når huset skal innredes – det trenger du så absolutt ikke å gjøre. Hvis du bor i Oslo, eller er i nærheten, kan du besøke vår fysiske butikk i Møllergata 32, ved Hammersborg et steinkast unna Torggata bad. 

I krysset Møllergata og Bernt Ankersgate

Kom til din lokale møbelbutikk der Møllergata krysser Bernt Ankersgate, så slipper du å reise land og strand for å komme deg til et sted med flotte møbler. Søk blant våre kategorier og velg mellom en rekke produkter. Vi gir deg det du trenger for å gjøre hjemmet ditt til et sted du elsker å være.  

Hvem er vi?

@HOME ble etablert på Grünerløkka i 2006 og vi har siden den gang jobbet for å gi våre kunder møblement av ypperste kvalitet og i stilfullt design. Sommeren 2023 flyttet vi ned til sentrum og til Møllergata 32. Vi hjelper deg med å finne det perfekte møbelet til ditt hjem. 

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål angående våre produkter, levering, eller andre ting, er det bare å kontakte oss på e-post: info@ahome.no eller telefon: +47 90 80 80 12. Vi er tilgjengelige på chat i vår nettbutikk, men du kan også ta en tur innom vår butikk på Hammersborg. 

@HOME er din møbel- og interiørbutikk i sentrum.

 

Se vårt utvalg

Se våre hjørnesofaer her