At Home Interiør i hjertet av Oslo

At Home Interiør i hjertet av Oslo

Velkommen til At Home Interiør – Din guide til et vakrere hjem

Midt i hjertet av Oslo ligger At Home Interiør, en bastion av stil og komfort for alle som er interessert i hjemmeinnredning. Siden oppstarten i 2006 har vår norske nettbutikk vært dedikert til å tilby de fineste utvalgene av møbler og hjemmetilbehør. Enten du pusser opp stuen, oppgraderer spiseområdet, eller bare trenger litt inspirasjon til hjemmet, er At Home Interiør din ultimate destinasjon.

Sofaer – Komfort møter stil

I hjemmets verden er sofaen konge. Som et av de mest essensielle møblene i ethvert hjem, gir den ikke bare komfort, men definerer også estetikken i din stue. Hos At Home Interiør er vi stolte over vår omfattende samling av sofaer. Fra de strømlinjeformede Impulse 2-seter til den luksuriøse BONNIE 3XL seter i Lux Linnen, er hver sofa designet for å tilby både stil og komfort. Ikke gå glipp av vår pågående 15% SOFA KAMPANJE, hvor stil møter overkommelighet ved kassen.

Spisebord og stoler – Senter for samhold

Et spisebord er mer enn bare et møbel – det er et samlingspunkt for familie og venner, et sted for måltider og samtaler. Utforsk vårt utvalg fra det minimalistiske Giove 120 spisebord til det ekspansive Eminence 130-210 Ceramic spisebord, designet for å imøtekomme familier i alle størrelser. Kompletter ditt valg med vår stilige Oleandro spisestuestol eller den moderne Holly Fab spisestuestol fra vår Capsule-kolleksjon, og forvandle spiseområdet ditt til et vakkert og praktisk sted.

Lamper og belysning – Lys opp ditt liv

Riktig belysning kan fornye ethvert rom ved å skape en innbydende atmosfære. Vår kolleksjon hos At Home Interiør inkluderer alt fra den stilrene Clava Dine Taklampe til den innovative Asteria Move Bordlampe. Enten du ser etter noe klassisk eller moderne, vil våre belysningsløsninger helt sikkert lyse opp hjemmet ditt.

Hyller og oppbevaring – Organisert med stil

Å rydde opp er en kunstform hos At Home Interiør. Vårt utvalg av hyller og oppbevaringsløsninger tjener ikke bare det funksjonelle behovet for organisering, men forbedrer også dekoren. Hvert stykke, laget med omsorg og designet med eleganse, lover ikke bare en plass til alt, men også alt på sin plass, vakkert.

Barnerom – Kreativitet og komfort for de små

Vår nylig lanserte barneromskolleksjon tilbyr alt fra Charlie Crane KUMI Mesh with Coco Mattress til Charlie Crane KIMI Baby Bed. Med en spesiell 20% rabatt på forhåndsbestillinger, er det det perfekte tidspunktet å skape et nærende miljø for dine små.

Utforsk mer hos At Home Interiør

Utover våre fremhevede kategorier, tilbyr At Home Interiør et mylder av alternativer på tvers av forskjellige møbel- og dekorasjonskategorier. Besøk vår butikk i Møllergata 32d i Oslo for å utforske vår komplette samling og oppleve våre produkter førstehånds. Vårt dedikerte team er alltid klare til å assistere deg, både online og i butikk, for å hjelpe deg med å finne de perfekte stykkene til ditt hjem.

Engasjer deg med oss

Hold deg oppdatert med de siste trendene, kolleksjonene og eksklusive tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev. Følg oss på Facebook og Instagram for daglig inspirasjon.

For de som søker en personlig touch, kontakt oss for en gratis konsultasjon, tilgjengelig under og utenfor åpningstidene. Vi er mer enn bare en møbelbutikk; vi er dine partnere i å gjøre ditt hus til et hjem.

At Home Interiør er ikke bare en butikk; det er en destinasjon hvor hvert produkt forteller en historie, og hvert besøk inspirerer til en forvandling. Besøk oss i dag – ditt drømmehjem venter i hjertet av Oslo.

Tilbake til bloggen