Kundeservice

Betingelser
Vi oppfordrer kunde til å lese teksten ved hvert produkt nøye. Det vil der opplyses om mål, størrelse og farge på produktet. Vi tar forbehold om at fargene kan avvike fra foto.Vi har noe møbler på lager for umiddelbar levering, dette er opplyst på hvert enkelt produkt. På sofa bestillinger, produseres dette etter bestilling i kundens eget valgte trekk og produksjons-leveringstid varier noe pr sesong fra 9-14 uker. Ved kjøp av møbler må det påberegnes noe montering i større eller mindre grad.

Betaling
Alle priser inkluderer 25 % mva. Kredittkort (Visa/Mastercard): Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi benytter 3D-Secure betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard. Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon.

Frakt
Vi bruker Posten på sending av pakker i hele landet, du betaler kun det frakt utgiften blir .Vi foretar justering på hver enkelt oppdrag. Store møbler bruker vi transportselskaper på, og møblene kan hentes på nærmeste terminal, eller kjøres til kunden å leveres ved dør i gateplan. Vi vil alltid kontakte kunden ang. pris før vi sender møblene. Frakten vil bli belastet kredittkortet ved betaling.

Levering
Vi sender kun ordre i Norge. Vi tar forbehold om at enkelte varer kan være utsolgt, selv om dette ikke kommer frem på nettsiden vår. Varene vil pakkes og sendes kunden senest 4 virkedager etter at bestillingen er mottatt.

Angrefrist
Åpent kjøp gjelder ved kjøp i nettbutikken i 14 dager. Om du vil bytte/returnere varer trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. Returomkostningerdekkes av kjøper. Ved retur av varer fylles vedlagt angrerettskjema ut. Varen returneres i den stand den ble mottatt i, ubrukt og i original emballasje. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet til deg. Unntak av angrefristen gjelder produkter som bestilles til produksjon ut ifra dine valg, samt salgsvarer.

Reklamasjon
Ta kontakt med oss så snart som mulig ved eventuell reklamasjon. Ta gjerne gode bilder av skaden/feilen, for å dokumentere reklamasjons-saken.

30% RABATT PÅ FIGURER

Nå tilbyr vi 30% rabatt på alle våre stilrene figurer i støpt metall. Kjenner du en golfer? Yoga-entusiast? Syklist? Disse figurene er flotte gaver til noen du er glad i.

SE UTVALGET
 • Golfer "Tutta" figur

  Vanlig pris 244,00 NOK
  Vanlig pris 349,00 NOK Salgspris 244,00 NOK
  Golfer "Tutta" figur
  Salg
 • Knagg, Metallhånd

  Vanlig pris 99,00 NOK
  Vanlig pris 129,00 NOK Salgspris 99,00 NOK
  Knagg, Metallhånd
  Salg
 • Familie i ring figur

  Vanlig pris 418,00 NOK
  Vanlig pris 598,00 NOK Salgspris 418,00 NOK
  Familie i ring figur
  Salg
 • Stige figur, svart

  Vanlig pris 278,00 NOK
  Vanlig pris 398,00 NOK Salgspris 278,00 NOK
  Stige figur, svart
  Salg

20% RABATT PÅ BRITT, COLORADO & NEW YORK

Vi gir deg nå 20% rabatt på våre favorittsofaer i alle størrelser og sittekomforter!

VÅRE FAVORITTER